Bouw

Eshuis mag een groot deel van de Oost-Nederlandse bouwbedrijven tot haar klantenkring rekenen. Door dat wij ook intensief samenwerken met aan de bouw toeleverende en bouw gerelateerde bedrijven, hebben wij inzicht in de totale keten. Innovatie in de bouw draagt bij aan de continuïteit van de gehele sector. Eshuis onderstreept dit door deel te nemen aan Pioneering.

Nieuwsbrief brancheteam Bouw
Als brancheteam willen wij u graag op de hoogte houden van de trends en ontwikkelingen in uw branche. Hiervoor brengen wij periodiek onze nieuwsbrieven uit.
Zie voor de reeds uitgebrachte nieuwsbrieven de links hieronder:
Nieuwsbrief brancheteam Bouw – december 2019

2018
Voor de bouw was 2018 opnieuw een topjaar!! De omzet- en winstgroei in de bouw waren in 2018 bovengemiddeld. Deze omzetgroei wordt mede veroorzaakt door de steeds grotere vraag en groei van duurzame investeringen. Echter, nog altijd is de vraag naar bouwprojecten groter dan de branche kan realiseren. Met de gestegen vraag is ook de werkgelegenheid in de bouw verder toegenomen en is de financiële positie van bouwbedrijven in 2018 verder verbeterd. De vooruitzichten blijven gunstig, ook voor 2019 wordt een stevige groei verwacht. Duurzaamheid blijft een belangrijk in thema dat het bouwvolume ook in de toekomst zal blijven stimuleren.

Lees hier meer over de resultaten van de bouw in 2018.

Bij Eshuis ben je voor deze uitdagingen aan het juiste adres! Of het nu gaat over organisatorisch, (arbeids)juridisch en/of fiscaal advies, begrotingen, (financiële) rapportages en audit, wij helpen u elke dag succesvoller te zijn!

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Jeroen Arends
Partner
088 – 500 95 62
Michelle Koning ter Heege
Accountmanager
088 – 500 95 98