Diensten

Audit en assurance

Regels naleven en cijfers opstellen? Nee, bij Eshuis Accountants en Adviseurs betekent accountancy veel meer dan dat. Wij kennen betekenis toe aan de feiten en cijfers, zodanig dat we u telkens prikkelen om kansen te vergroten en risico’s te verkleinen.
Lees verder…

Financiële Rapportage en Administratie

Zonder financiële rapportages die actuele managementinformatie bevatten, is het eigenlijk niet mogelijk om de juiste bedrijfsbeslissingen te nemen. Hiervoor zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden op het gebied van de financiële administratie en de bijbehorende rapportages. Deze mogelijkheden maakt bijvoorbeeld het samenwerken tussen ondernemer en accountantsmedewerker binnen dezelfde administratie mogelijk. Zo kunnen wij u o.a. tijdig en gericht adviseren en vormt het tevens de basis voor het samenstellen van benodigde tussentijdse financiële rapportages.
Lees verder…

Belastingadvies

Kent u alle tips & tricks om uw te betalen belastingen te minimaliseren? Vraagt u zich wel eens af of uw pensioen goed is geregeld? Wilt u uw vermogen op fiscaal aantrekkelijke wijze overdragen? Het belastingstelsel is voor veel mensen complex. Eshuis Accountants is op de hoogte van alle actuele regelingen en staat u graag bij met advies.
Lees verder…

Personeelsdiensten en -advies

Uw personeelsorganisatie begint bij het kiezen van de juiste mensen. Toch is er daarna nog een groot aantal keuzes te maken. Personeelsdiensten zelf regelen of (deels) uitbesteden? Bedrijfsonderdelen outsourcen of liever in eigen huis houden? Vraagstukken die om een zorgvuldige behandeling vragen, waarbij ons team Personeelsdiensten u van goede ondersteuning voorziet.
Lees verder…

Organisatieadvies

Succesvol ondernemen vraagt inzicht in veel meer dan alleen de cijfers. Eshuis onderscheidt 3 belangrijke variabelen; de persoonlijkheden van het kernteam van uw organisatie, uw financiële positie en uw organisatiekracht. Met oog voor deze factoren is Eshuis Organisatieadviseurs een adviesbureau die kwalitatief en persoonlijk invulling geeft aan adviesopdrachten rondom vraagstukken met betrekking tot Strategie & Rendement, Mens & Organisatie en Processen & IT.
Lees verder…

Instantadvies

Direct, snel en goed advies. Altijd voldoende inzicht om besluiten te kunnen nemen. Vanuit onze ervaring in de accountancy, belastingen en advisering zijn wij in staat om ‘instant’ inzicht te geven in de status van uw organisatie.
Lees verder…

Online dienstverlening

Digitaal werken en direct actuele gegevens bij de hand. Eshuis ondersteunt u als ondernemer ook zoveel mogelijk online. Naast het leveren van ondersteuning bij het online voeren van uw administratie, leveren wij ook online diensten op gebied van salaris- en personeelsadministraties.
Ook leveren wij u online inzicht in uw organisatie (financieel). Met onze begrijpelijke overzichten bent u in staat om uw onderneming optimaal te (be-) sturen.
Lees verder…

Financieringsadvies

Een goede financieringsstructuur geeft u de ruimte om te ondernemen en waardegroei te creëren. Het verkrijgen van de juiste financiering is de afgelopen jaren complexer geworden, vergt een grondige voorbereiding en een realistisch plan.
Lees verder…

Interim Professionals

Wij hebben interim expertise beschikbaar op de vakgebieden Financiën & Control en Personeel & Organisatie. Vanuit deze expertises bieden wij resultaatgerichte en flexibele ondersteuning aan onze opdrachtgevers. Dit zowel in de dagelijkse uitvoering als voor de invulling van strategische functies.
Lees verder…

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. De koffie staat klaar.