Horeca en retail

Horeca- en retailorganisaties die het verschil willen maken zijn bij ons aan het juiste adres. Doordat wij onze kennis en ervaring van deze verwante sectoren bundelen, zijn we samen met u de markt een stap voor!

Detailhandel  • De verschillen in de Nederlandse detailhandel zijn groot en de omzetgroei in de Nederlandse detailhandel stabiliseert.
  • Lees hier meer over de resultaten van de detailhandel in 2018.
  • Hoe presteert u ten opzichte van uw directe concurrenten?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen voor uw branche?

Wij sparren hierover graag met u!

Horeca  • Horeca laat al een aantal jaren een opwaartse lijn zien. Consumenten besteden meer, toeristen geven meer uit en ook de zakelijke vraag neemt toe. De keerzijde van deze zonnige cijfers in de horecabranche is het groeiende tekort aan vakmensen. Lees hier meer over de resultaten van de horecabranche in 2018.
  • Hoe presteert u ten opzichte van uw directe concurrenten?
  • Wat zijn de toekomstverwachtingen voor uw branche?

Wij sparren hierover graag met u!

Benieuwd naar een verdere uiteenzetting van de verwachtingen voor 2019? De volledige rapporten “SRA Branches in Zicht 2019” en “SRA 2019 in Zicht” kunt u vinden op onze Branche in Zicht-pagina.

Branchesignalering Detailhandel: trends en actualiteiten 2020
De coronacrisis heeft een aantal zwakke punten in de retail genadeloos blootgelegd en tegelijkertijd een aantal trends versneld. In deze branchesignalering geven we u inzicht in de zes thema’s die van belang zijn voor de retail en de branche blijvend zullen veranderen.
Klik hier voor meer informatie…

Branchesignalering Horeca uit de crisis: de impact op restaurants, hotels en leisure…
De horeca is over een breed front keihard geraakt door de coronacrisis en de daaropvolgende lockdownmaatregelen. Veel bedrijven hielden de deuren noodgedwongen gesloten en het
regende annuleringen, terwijl nieuwe reserveringen uitbleven.
Klik hier voor meer informatie…

Eshuis Branchenieuwsbrief Horeca oktober 2020
Naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen van 13 oktober jl. hebben we een speciale nieuwsbrief voor de horeca uitgebracht.
Klik hier voor meer informatie…

Eshuis Branchenieuwsbrief Horeca 2018
In samenwerking met onze kennispartner SRA willen wij u graag op de hoogte houden van de trends en ontwikkelingen in uw branche. Verder vindt u er (subsidie-)tips en een interview met ondernemer Willem Bokhove (Het Ideaal).
Klik hier voor meer informatie…

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Joyce Frongink
Accountmanager
088 – 500 95 64