Eshuis gaat verder digitaal: MijnEshuis

Communicatie tussen accountant/adviseur en ondernemer is cruciaal om als accountant/adviseur meer toegevoegde waarde te kunnen leveren en als ondernemer nog succesvoller te zijn. Aspecten als tijdigheid en volledigheid zijn hierbij randvoorwaardelijk.

Ook binnen de dienstverlening van Eshuis Accountants en Adviseurs is digitaal (samen-)werken steeds belangrijker worden. Daarnaast verplicht de overheid ons en onze klanten om steeds meer gegevens digitaal aan te leveren.

Digitaal werken betekent dat de hulpmiddelen daarop moeten worden aangepast. Niet alleen intern, maar ook in de samenwerking tussen accountant/adviseur en ondernemer.

Eshuis introduceert dan ook voor haar klanten MijnEshuis, het klantportaal van Eshuis, waarin ondernemers (klanten van Eshuis) kunnen inloggen.

MijnEshuis maakt het mogelijk om digitaal zaken af te handelen, digitaal akkoord te geven op bijvoorbeeld aangiftes, jaarrekeningen, offertes, etc. MijnEshuis maakt het ook mogelijk om gegevens en documenten op een makkelijke en veilige manier met elkaar te delen. Via MijnEshuis wordt inzicht gegeven in de verschillende digitale dossier, in de bedrijfs- en beschikbare persoonsgegevens en in gemaakte afspraken, facturen, etc.

MijnEshuis maakt het dus mogelijk om nog beter met elkaar samen te werken!

Wilt u gebruik maken van MijnEshuis, neem dan contact op met uw relatiebeheerder binnen Eshuis of stuur een mail naar MijnEshuis@eshuis.com.