Eshuis ervaringen

Onze medewerkers aan het woord

Uiteindelijk zijn het natuurlijk onze eigen medewerkers die het beste kunnen oordelen over onze organisatie. Hieronder tref je enkele reacties van onze medewerkers aan over het werken bij Eshuis Accountants en Adviseurs.

Jesse Olde Monnikhof
Accountancy Medewerker – Enschede
In dienst sinds 1 april 2019
“De eerste maanden bij Eshuis zijn mij erg goed bevallen. Wat ik vooral positief vind is dat Eshuis echt investeert in de ontwikkeling van medewerkers. Door de goede begeleiding en professionele en prettige sfeer kun je je snel ontwikkelen. Zo organiseert Eshuis veel cursussen en activiteiten, waardoor je collega’s beter leert kennen. Ook is er veel variatie in de klantenportefeuille. Kortom, ik ben erg blij met mijn keuze voor Eshuis.”
Michael Dirks
Accountancy Medewerker (trainee) – Enschede
In dienst sinds 1 september 2018
“Als nieuwe medewerker bij Eshuis merkte ik tijdens mijn eerste periode al dat Eshuis een prettig bedrijf is om werkzaam voor te zijn. Binnen Eshuis hangt een professionele en informele sfeer met prettige collega’s. Daarnaast biedt Eshuis je de kans om jezelf door te ontwikkelen. Ik ben erg blij dat ik voor Eshuis heb gekozen, samen met je collega’s creëer je een fijne werkomgeving waardoor je het beste kunt bieden aan de klanten.
Nadieh Lohuis
Accountancy Medewerker (trainee)
In dienst sinds 1 september 2018
“Ik ben bij Eshuis begonnen als stagiair en daarna gebleven als oproepkracht om uiteindelijk per 1 september 2018 vast in dienst te komen. De sfeer binnen Eshuis is zeer prettig en collegiaal, en de deuren staan altijd voor iedereen open. Persoonlijk vind ik dit het belangrijkste aspect uit de werkomgeving. Ook wordt er veel aandacht besteed aan een goede Work Life Balance. Tijdens de eerdergenoemde perioden heb ik goede begeleiding gehad en hierdoor erg veel geleerd. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en je te verdiepen in je interesse gebieden. Daarnaast bestaat de klantenportefeuille uit veel verschillende branches waardoor iedere controle anders en interessant is.”