Ervaren Accountancy Medewerker – RegisterAccountants

Wij zijn voor onze controlepraktijk op zoek naar een ervaren Accountancy Medewerker. Bij voorkeur iemand die 2 tot 4 jaar werkervaring heeft opgedaan bij een groter kantoor. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil je werken binnen een professionele, maar regionale organisatie waar het persoonlijke aspect hoog in het vaandel staat? Neem dan snel contact met ons op!

Werken bij Eshuis
Omdat het leven voor een groot deel bestaat uit werken, vinden wij een goede werksfeer binnen Eshuis erg belangrijk. Eshuis werkt er hard aan om ervoor te zorgen dat medewerkers zichzelf kunnen zijn, plezier hebben in hun werk en toekomstperspectief zien in hun baan. Zo zijn er bij ons tal van vervolgopleidingen en cursussen te volgen en volop doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn gewend informeel met elkaar om te gaan zonder de kwaliteit van onze dienstverlening uit het oog te verliezen. Onze slogan is niet voor niets ‘Per Saldo Persoonlijker’. Een slogan waar we trots op zijn en die we zowel intern als extern weten uit te dragen.

Functie
De werkzaamheden van Accountancy Medewerker binnen de controlepraktijk richten zich met name op het uitvoeren van de controlewerkzaamheden (zowel interim als balanscontrole). Je bereidt op aanwijzing van de Controleleider de controleopdracht voor op basis van beschikbare informatie teneinde op de hoogte te zijn van de specifieke klantsituatie, neemt deel aan de pre-auditmeeting waarin het plan van aanpak, het werkprogramma alsmede de onderlinge werkverdeling wordt besproken. Naast de uitwerking van het toegewezen onderdeel van de interim controleopdracht of van de balanscontrole, ben je verantwoordelijk voor een juiste, volledige en nauwkeurige weergave van de bevindingen en de onderbouwing daarvan in het betreffende klantendossier.

Tot slot signaleer je op basis van de controlewerkzaamheden gedefinieerde (rest-)risico’s en klantencontact mogelijke aanvullende adviesopdrachten en bespreekt dit met de verantwoordelijke Controleleider om samen tot overeenstemming te komen over de eventuele vervolgacties.

Functie-eisen
Als goede Accountancy Medewerker binnen de controlepraktijk ben je continu op zoek naar (efficiency- en kwaliteits-)verbetering van toegepaste werkwijzen teneinde de klant zo optimaal van dienst te kunnen zijn en de werkbare uren zo optimaal mogelijk in te zetten. Tevens kom je met ideeën met betrekking tot kennisontwikkeling en verdere professionalisering in het kader van de opdracht . Je kunt goed samenwerken, bent trots op wie je bent en hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen. Tot slot ben je minimaal in het bezit van een WO-diploma of HBO-diploma Accountancy/Bedrijfseconomie of aanverwant of heb je een door praktijkervaring vergelijkbaar verkregen kennisniveau.

Wat kunnen wij jou bieden?
Voor de functie van Accountancy Medewerker RA bieden wij een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en zeer goede regelingen ten aanzien van vervolgopleidingen en cursussen.
Persoonlijke ontwikkeling staat bij Eshuis hoog in het vaandel. Wij zullen onze medewerkers daarom altijd stimuleren om samen met ons verder te groeien.

Goed bereikbaar

Informele sfeer

Gezonde lunch

Geïnteresseerd?
Ik kom graag met je in contact en vertel je graag meer over onze diensten, vacatures, werkwijzen en de persoonlijke benadering van Eshuis. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-414 033 21.

Mail je CV met een korte begeleidende brief naar hr@eshuis.com t.a.v. Chantal Wegdam.
Ook kun je ervoor kiezen onderstaand formulier in te vullen.

Online solliciteren