Accountancy Medewerker Financiële Rapportages

Ter versterking en ondersteuning van onze afdeling Financiële Rapportages zijn wij op zoek naar een Accountancy Medewerker.

Wanneer is deze vacature iets voor jou?

  • Je bent geïnteresseerd in het opstellen van financiële rapportages in de breedste zin van het woord (tussentijdse rapportages, jaarrekeningen, begrotingen, etc.).
  • Je draait je hand niet om voor het beoordelen van financiële administraties.
  • Je vindt het leuk analyses te verrichten op basis van klantinformatie om zo onze klanten te adviseren over verbetering van hun toekomstige bedrijfsvoering.
  • Je komt in aanraking met diverse klanten en je kunt goed contact leggen en onderhouden met onze klanten;
  • Je komt te werken in een jong, ambitieus team die je ondersteunen in jouw ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.

Wat bieden we jou?
Naast een marktconform salaris geven wij jou de ruimte om te groeien in je functie. Niet voor niets is één van onze kernwaarden ‘fit en deskundig’. Wij hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, op een gezonde en vitale manier. Hiervoor kun je gebruik maken van onze Eshuis Academie, deelname aan ons Eshuis Actief-programma en iedere dag een heerlijke lunch.

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van minimaal een HBO-diploma Accountancy, Bedrijfseconomie of gelijkwaardig of je hebt door praktijkervaring een vergelijkbaar verkregen kennisniveau.
  • Je hebt 3 tot 4 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Jouw scherpte in je functie: nauwkeurig, kritisch, proactief en overtuigend

Goed bereikbaar

Informele sfeer

Gezonde lunch

Kennismaken?
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou! Reageer door ons een mail te sturen met je CV en een korte motivatie. Dit kan naar hr@eshuis.com t.a.v. Chantal Wegdam (HR).

Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Dan kun je contact opnemen met Guus ter Horst (Teamleider Financiële Rapportages, tel 088-5009544. ) of Mariëlle ter Beek (Teamleider Financiële Rapportages, tel. 088-5009597).
Ook kun je ervoor kiezen onderstaand formulier in te vullen.

Online solliciteren