Werken bij

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook leuk is! Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben. Naast dat je bij ons afwisselend en uitdagend werk tegemoet kunt zien, kun je bij ons dan ook diverse vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden hebt.

Informeel en professioneel

Zowel binnen Eshuis als met onze klanten gaan we informeel en integer met elkaar om, waarbij we uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening niet uit het oog verliezen. Niet voor niets is onze slogan ‘Per saldo persoonlijker’; een gedachte die we zowel intern als extern continu uitdragen. In ons werk staan een professioneel kritische instelling, deskundigheid en objectiviteit voorop met persoonlijke aandacht voor onze klanten en respect voor elkaar.

Kom jij ons team versterken?

Zie je het zitten om te komen werken in een professionele en dynamische organisatie waar naast ontwikkeling van je eigen persoon ook het informele en persoonlijke aspect met je collega’s en klanten belangrijk is? Ben je enthousiast, collegiaal en kwaliteitsgericht? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken en die zich perfect bij ons thuis zal voelen. Kom ook werken bij Eshuis en solliciteer naar een openstaande vacature of breng jezelf bij ons onder de aandacht middels een open sollicitatie.


Bekijk hier onze actuele vacatures

Goed bereikbaar

Informele sfeer

Gezonde lunch