Een stageplaats bij Eshuis?

Volg je momenteel de HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE), Fiscaal Recht & Economie (FR&E), Management Economie & Recht (MER) óf Human Resource Management (HRM) en ben je op zoek naar een interessante stageplaats?

Eshuis stelt voor gemotiveerde studenten ieder halfjaar en gedurende 20 aaneengesloten weken (of in de vorm van een lintstage voor FR&E-studenten) diverse stageplaatsen ter beschikking. Tijdens je stage laten we je kennismaken met alle facetten van het beroep van Accountant, Fiscaal Medewerker, Organisatieadviseur of Consultant HR & Salaris. In ons werk staan een professioneel kritische instelling, deskundigheid en objectiviteit voorop met persoonlijke aandacht voor onze klanten en respect voor elkaar.

Wat hebben we je te bieden?

We laten je na je inwerkperiode zoveel mogelijk zelfstandig functioneren in een prettige werksituatie zodat je je een goed beeld kunt vormen van de mogelijke toekomstige functies. De stage wordt zowel AA-, RA- als fiscaal gericht uitgevoerd. Alle werkzaamheden die op het administratieve traject betrekking hebben komen aan de orde: van het coderen en inboeken van boekingsstukken, het samenstellen van een eenvoudige jaarrekening tot en met het invullen van de fiscale aangifte. Ook zal je een keer met ons controleteam meelopen zodat je kennis kunt maken met het gevarieerde pakket aan controlewerkzaamheden. Tijdens je stage heb je binnen Eshuis een vaste begeleider die je wegwijs maakt in onze organisatie en je bij verschillende opdrachten begeleidt.

Invulling stageplaatsen

Vanaf februari 2019 hebben we binnen onze afdeling Audit & Assurance nog stageplekken beschikbaar voor HBO AC-studenten. De fiscale stageplekken vanaf september 2018 hebben we inmiddels reeds ingevuld.
Voor onze afdeling Personeelsdiensten zijn we met ingang van september 2018 op zoek naar een stagiair die kennis wil komen maken met het werkveld van Salarisadministrateur/Payrollspecialist. Hiervoor hebben we een MER-student in gedachten. De stagiair zal zich verdiepen in de personeels- en salarisadministratie van onze klanten, de regelgeving omtrent personeels- en salarisadministratie, personeelsbeheer en personele zorg, arbeidsrecht en sociale zekerheid.De stagiair zal naast de ondersteuning van de salarisverweking betrokken worden bij specifieke personeelsvraagstukken van onze klanten. De stagiair gaat zich o.a. verdiepen in de verschillende CAO’s om zo de actuele ontwikkelingen te kunnen volgen. Deze actuele thema’s gaat men proberen te vertalen naar een adviesaanpak om onze klanten binnen de verschillende sectoren proactief te kunnen gaan benaderen hierover. Tot slot ondersteunt de stagiair bij de ontwikkeling van presentatiemateriaal en de uitingen op de website of Social Media-kanalen.

Interesse in een stageplaats?

Zie je het wel zitten om stage bij ons te komen lopen of wil je eerst nader met ons kennismaken om de mogelijkheden voor jou te bespreken? Stuur dan je CV met een korte begeleidende brief naar po@eshuis.com t.a.v. Chantal Wegdam. We zien je sollicitatie naar een inspirerende stageplaats graag tegemoet!

Online solliciteren