Werken bij Eshuis

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook leuk is! Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben. Naast dat je bij ons afwisselend en uitdagend werk tegemoet kunt zien, kun je bij ons dan ook diverse vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden hebt.

Informeel en professioneel

Zowel binnen Eshuis als met onze klanten gaan we informeel en integer met elkaar om, waarbij we uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening niet uit het oog verliezen. Niet voor niets is onze slogan ‘Per saldo persoonlijker’; een gedachte die we zowel intern als extern continu uitdragen. In ons werk staan een professioneel kritische instelling, deskundigheid en objectiviteit voorop met persoonlijke aandacht voor onze klanten en respect voor elkaar.

Kom jij ons team versterken?

Zie je het zitten om te komen werken in een professionele en dynamische organisatie waar naast ontwikkeling van je eigen persoon ook het informele en persoonlijke aspect met je collega’s en klanten belangrijk is? Ben je enthousiast, collegiaal en kwaliteitsgericht? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken en die zich perfect bij ons thuis zal voelen. Kom ook werken bij Eshuis en solliciteer naar een openstaande vacature of breng jezelf bij ons onder de aandacht middels een open sollicitatie.

Op zoek naar een stageplaats?

Volg je momenteel de HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE), Fiscaal Recht & Economie (FR&E), Management Economie & Recht (MER) óf Human Resource Management (HRM) en ben je op zoek naar een interessante stageplaats?

Eshuis stelt voor gemotiveerde studenten ieder halfjaar en gedurende 20 aaneengesloten weken (of in de vorm van een lintstage voor FR&E-studenten) diverse stageplaatsen ter beschikking. Tijdens je stage laten we je kennismaken met alle facetten van het beroep van Accountant, Fiscaal Medewerker, Organisatie-adviseur of Payroll Specialist.
Klik hier voor meer informatie…

Onze medewerkers aan het woord

Uiteindelijk zijn het natuurlijk onze eigen medewerkers die het beste kunnen oordelen over onze organisatie. Hieronder tref je enkele reacties van onze medewerkers aan over het werken bij Eshuis Accountants en Adviseurs.

Rick Dubbeldam
Accountancy Medewerker (trainee)
In dienst sinds 1 september 2017
“In de korte periode die ik nu werkzaam ben bij Eshuis bevalt me deze werkkring erg goed! Het nuchtere karakter komt sterk naar voren onder alle collega’s, maar zeker ook bij klantcontacten. Verder is het mooi te zien dat Eshuis verder kijkt dan de regio, maar toch de regionale ‘roots’ sterk wil behouden. Een goede reden om hier aan het werk te gaan. Daarnaast merk je goed dat professionaliteit een grote rol speelt. Voor jongens zoals ik is dat erg belangrijk om te kunnen leren en ontwikkelen. Kortom; het is fijn om bij Eshuis te werken.”
Job Hooge Venterink
Consultant HR & Salaris – Enschede
In dienst sinds 1 september 2017
“Eshuis is een prettige organisatie om te werken en besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van jong talent. Verder bieden ze je de mogelijkheid om volop cursussen en trainingen te volgen en er heerst een fijne werksfeer waarbij de personeelsvereniging er voor zorgt dat naast het harde werken ook voldoende activiteiten worden georganiseerd om elkaar naast het werk beter te leren kennen.”
Stan ten Vregelaar
Accountancy Medewerker (trainee) – Enschede
In dienst sinds 13 september 2017
“In mijn zoektocht naar een accountantskantoor kwam ik er achter dat ieder kantoor zichzelf als een prettig en laagdrempelig kantoor wil profileren, dus moet je op een gegeven moment keuzes maken.
Ik ben erg blij dat ik voor Eshuis heb gekozen. Hier heerst een erg gemoedelijke en nuchtere sfeer. Indien je verder wil groeien in het vak is Eshuis daadwerkelijk bereid om je hierin te ondersteunen en om passende kansen te bieden.”
Lisa Meijer
Organisatieadviseur (trainee) – Almelo
In dienst sinds 1 april 2017
“Bij Eshuis is er sprake van een prettige informele, maar toch professionele sfeer. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door een groot aanbod van trainingen en cursussen, maar met name door gewoon te dóen. Vanaf dag één draag je veel verantwoordelijkheid en werk je mee aan uitdagende (klant)opdrachten onder begeleiding van ervaren collega’s.”
Tim Ribbert
Accountancy Medewerker (trainee) – Almelo
In dienst sinds 1 februari 2017
“Eshuis biedt je de kans je te ontwikkelen binnen een professionele organisatie. Collega’s gaan informeel met elkaar om, waardoor je jezelf betrokken voelt bij de organisatie en niet één van de velen bent. Je leert, ongeacht op welke afdeling je werkzaam bent, de verschillende takken van sport kennen. Dit zorgt voor een brede kennis, welke fungeert als een goede fundering voor je werkzaamheden nu en in de toekomst. “