Werken bij Eshuis

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook leuk is! Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben. Naast dat je bij ons afwisselend en uitdagend werk tegemoet kunt zien, kun je bij ons dan ook diverse vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden hebt.

Informeel en professioneel

Zowel binnen Eshuis als met onze klanten gaan we informeel en integer met elkaar om, waarbij we uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening niet uit het oog verliezen. Niet voor niets is onze slogan ‘Per saldo persoonlijker’; een gedachte die we zowel intern als extern continu uitdragen. In ons werk staat een professioneel kritische instelling, deskundigheid en objectiviteit voorop met persoonlijke aandacht voor onze klanten en respect voor elkaar.

Kom jij ons team versterken?

Zie je het zitten om te komen werken in een professionele en dynamische organisatie waar naast ontwikkeling van je eigen persoon ook het informele en persoonlijke aspect met je collega’s en klanten belangrijk is? Ben je enthousiast, collegiaal en kwaliteitsgericht? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken en die zich perfect bij ons thuis zal voelen. Kom ook werken bij Eshuis en solliciteer naar een openstaande vacature of breng jezelf bij ons onder de aandacht middels een open sollicitatie.

Stageplaatsen?

Volg je momenteel de HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE), Fiscaal Recht & Economie (FR&E), Management Economie & Recht (MER) óf Human Resource Management (HRM) en ben je op zoek naar een interessante stageplaats?

Eshuis stelt voor gemotiveerde studenten ieder halfjaar en gedurende 20 aaneengesloten weken (of in de vorm van een lintstage voor FR&E-studenten) diverse stageplaatsen ter beschikking. Tijdens je stage laten we je kennismaken met alle facetten van het beroep van Accountant, Fiscaal Medewerker, Organisatie-adviseur of Payroll Specialist.
Klik hier voor meer informatie…

Onze medewerkers aan het woord

Uiteindelijk zijn het natuurlijk onze eigen medewerkers die het beste kunnen oordelen over onze organisatie. Hieronder tref je enkele reacties van onze medewerkers aan over het werken bij Eshuis Accountants en Adviseurs.

Jasper de Haas
Salarismedewerker – Enschede
In dienst sinds 9 januari 2017
“Tijdens mijn stageperiode heb ik Eshuis leren kennen als een gezellig bedrijf waarbij persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.
Nadat ik mijn scriptie had afgerond heb ik voor Eshuis gekozen omdat ik een erg leuke tijd heb gehad tijdens mijn stageperiode en de bedrijfscultuur van Eshuis bij mij past.
Eshuis denkt graag met je mee, het is mogelijk om naast het werk verder te studeren en zijn er veel mogelijkheden om door te groeien.”
Bas Aveskamp
Accountancy Medewerker (trainee) – Enschede
In dienst sinds 1 oktober 2016
“Het leuke van het werken bij Eshuis is dat er sprake is van een persoonlijke organisatie met een informele werksfeer, waarbij het mogelijk is om toch professioneel met het vak bezig te zijn. Een veelvoud aan uitdagende werkzaamheden bieden mij voldoende mogelijkheden om ervaring op te doen en mij verder te bekwamen in het beroep. En dit allemaal onder goede begeleiding van ervaren en ambitieuze collega’s.”
Susan Hagoort
Accountancy Medewerker (trainee) – Almelo
In dienst sinds 9 mei 2016
“Eshuis is een persoonlijk en dynamisch accountantskantoor. Er is een informele werksfeer, dit maakt Eshuis dan ook een prettige organisatie om bij te werken. Er zijn voldoende mogelijkheden om je op professioneel gebied te ontwikkelingen, en hierbij word je persoonlijk begeleid door ervaren collega’s.”
Joep Leferink
Accountancy Medewerker (trainee) RA – Enschede
In dienst sinds 1 oktober 2015
“Eshuis is een persoonlijke organisatie waarin je als medewerker alle onderdelen binnen de accountancy, personeelsdiensten en fiscaliteit te zien krijgt. Je wordt professioneel begeleid, de sfeer binnen de organisatie is goed en je loopt gemakkelijk bij collega’s binnen voor vragen of advies. Ook biedt Eshuis mogelijkheden om te studeren naast je werk, hierdoor is de theorie die je hebt opgedaan vaak direct toepasbaar in de praktijk. Als nieuwe medewerker krijg je persoonlijke begeleiding en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.”
Anne Rietberg
Accountancy Medewerker (trainee) – Enschede
In dienst sinds 1 september 2015
“Eshuis is een dynamische organisatie met een gedreven team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat.
Extra pluspunt: Binnen Eshuis wordt er daadwerkelijk geluisterd naar jouw inzichten en ideeën!”