Werken bij Eshuis

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook leuk is! Wij vinden een goede werksfeer binnen onze eigen organisatie enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben. Naast dat je bij ons afwisselend en uitdagend werk tegemoet kunt zien, kun je bij ons dan ook diverse vervolgopleidingen en cursussen volgen zodat je voldoende doorgroeimogelijkheden hebt.

Informeel en professioneel

Zowel binnen Eshuis als met onze klanten gaan we informeel en integer met elkaar om, waarbij we uiteraard de kwaliteit van onze dienstverlening niet uit het oog verliezen. Niet voor niets is onze slogan ‘Per saldo persoonlijker’; een gedachte die we zowel intern als extern continu uitdragen. In ons werk staan een professioneel kritische instelling, deskundigheid en objectiviteit voorop met persoonlijke aandacht voor onze klanten en respect voor elkaar.

Kom jij ons team versterken?

Zie je het zitten om te komen werken in een professionele en dynamische organisatie waar naast ontwikkeling van je eigen persoon ook het informele en persoonlijke aspect met je collega’s en klanten belangrijk is? Ben je enthousiast, collegiaal en kwaliteitsgericht? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken en die zich perfect bij ons thuis zal voelen. Kom ook werken bij Eshuis en solliciteer naar een openstaande vacature of breng jezelf bij ons onder de aandacht middels een open sollicitatie.

Op zoek naar een stageplaats?

Volg je momenteel de HBO opleiding Accountancy (AC), Bedrijfseconomie (BE), Fiscaal Recht & Economie (FR&E), Management Economie & Recht (MER) óf Human Resource Management (HRM) en ben je op zoek naar een interessante stageplaats?

Eshuis stelt voor gemotiveerde studenten ieder halfjaar en gedurende 20 aaneengesloten weken (of in de vorm van een lintstage voor FR&E-studenten) diverse stageplaatsen ter beschikking. Tijdens je stage laten we je kennismaken met alle facetten van het beroep van Accountant, Fiscaal Medewerker, Organisatie-adviseur of Payroll Specialist.
Klik hier voor meer informatie…

Onze medewerkers aan het woord

Uiteindelijk zijn het natuurlijk onze eigen medewerkers die het beste kunnen oordelen over onze organisatie. Hieronder tref je enkele reacties van onze medewerkers aan over het werken bij Eshuis Accountants en Adviseurs.

Hilde Vrielink
Accountancy Medewerker (trainee) – Enschede
In dienst sinds 1 mei 2018
“De periode waarin ik werkzaam ben bij Eshuis is voor mij al erg leerzaam geweest, mede door de variatie in klantsectoren en de prettige begeleiding. De bereidheid van Eshuis om bij te dragen aan je ontwikkeling is groot, zo worden er regelmatig vaktechnische cursussen georganiseerd en biedt Eshuis medewerkers de kans om door te leren waarbij er veel mogelijk is om je interesses te volgen. Een prettige werksfeer vind ik persoonlijk heel belangrijk, het informele en nuchtere karakter binnen Eshuis spreekt mij dan ook zeker aan.”
Michael Dirks
Accountancy Medewerker (trainee) – Enschede
In dienst sinds 1 september 2018
“Als nieuwe medewerker bij Eshuis merkte ik tijdens mijn eerste periode al dat Eshuis een prettig bedrijf is om werkzaam voor te zijn. Binnen Eshuis hangt een professionele en informele sfeer met prettige collega’s. Daarnaast biedt Eshuis je de kans om jezelf door te ontwikkelen. Ik ben erg blij dat ik voor Eshuis heb gekozen, samen met je collega’s creëer je een fijne werkomgeving waardoor je het beste kunt bieden aan de klanten.”
Nadieh Lohuis
Accountancy Medewerker (trainee)
In dienst sinds 1 september 2018
“Ik ben bij Eshuis begonnen als stagiair en daarna gebleven als oproepkracht om uiteindelijk per 1 september 2018 vast in dienst te komen. De sfeer binnen Eshuis is zeer prettig en collegiaal, en de deuren staan altijd voor iedereen open. Persoonlijk vind ik dit het belangrijkste aspect uit de werkomgeving. Ook wordt er veel aandacht besteed aan een goede Work Life Balance. Tijdens de eerdergenoemde perioden heb ik goede begeleiding gehad en hierdoor erg veel geleerd. Je wordt gestimuleerd om jezelf te ontwikkelen en je te verdiepen in je interesse gebieden. Daarnaast bestaat de klantenportefeuille uit veel verschillende branches waardoor iedere controle anders en interessant is.”
Bryan Sonder
Accountancy Medewerker (trainee) – Almelo
In dienst sinds 1 september 2018
“Eshuis is een accountantskantoor waar jouw ontwikkeling centraal staat. Er wordt een breed scala aan interne cursussen aangeboden en er word je de mogelijkheid geboden om door te leren. Daarnaast hangt er op de werkvloer een informele en persoonlijke werksfeer waardoor het hier zeer prettig werken is. Je kunt bij iedereen binnen lopen en iedereen is bereid om je te helpen.”
Derk Breed
Jurist Arbeids- en Ontslagrecht – Enschede
In dienst sinds 1 augustus 2018
“Binnen Eshuis heerst een nuchtere, Twentse sfeer waarbij collega’s altijd bereid zijn om je te helpen. Daardoor worden ieders kwaliteiten benut en kunnen wij daadwerkelijk bijdragen aan de groei van ondernemingen. Mijn werk is bijzonder doordat je nooit weet hoe een dag gaat lopen. Het ene moment zit je met een startende ondernemer aan tafel die personeel wil aannemen, het andere moment zit je in een telefonisch overleg over bijvoorbeeld een ontslag op staande voet.”