Uitdagingen

Een onderneming starten is een uitdaging. Doorgroeien is de kunst! Met onze integrale dienstverlening zijn wij uw ideale partner in elke groeifase van uw onderneming.

Starten

In de opstartfase van uw onderneming wilt u zich volledig kunnen concentreren op uw core business. De zaken die u hiervan afleiden nemen wij u graag uit handen. Te denken valt aan de opzet van een financierings- of ondernemingsplan, het uitwerken van een liquiditeitsbegroting en het verzorgen van uw administratie.

Groeien

Hoe kan ik de groei financieren? Hoe geef ik vorm aan personeelsbeleid? Welke groeistrategie kies ik? Ons team organisatieadviseurs biedt u adequaat advies, met maar 1 doel: het realiseren van uw ambitie!

Uitbouwen van succes

In de bloeifase van uw onderneming volgen tal van nieuwe, uitdagende vraagstukken:

Internationaal ondernemen
Vanwege de toenemende vraag naar advies bij internationaal ondernemen, hebben wij ons aangesloten bij PrimeGlobal, een internationaal samenwerkingsverband voor onafhankelijke accountantskantoren en adviseurs.
Specialistische kennis van zakendoen in o.a. Duitsland hebben we in eigen huis, maar wij werken samen in een nationaal en internationaal netwerk van financiële dienstverleners om u ook wereldwijd te kunnen adviseren.
Estate planning en pensioen
Om te voorkomen dat dit ‘ondergeschoven kindjes’ zijn, is tijdig anticiperen in onze ogen een must. Daarbij kijken wij zowel naar de financiële als de fiscale aspecten, rekening houdend met uw wensen.
Verkoop van uw onderneming
U draagt uw succesvolle onderneming over? Wij staan u in deze fase graag terzijde met onze partners van Factor Bedrijfsovernames.

Herinrichten

Er doen zich soms situaties voor waarbij u moet ingrijpen in de bedrijfsvoering om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Het kan daarbij gaan om de financiering van groei, maar ook om een reorganisatie van de totale bedrijfsvoering. Deze advisering vraagt om een gerichte aanpak, die wij samen met onze strategische partner Sherpa IC aanbieden.

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Mark de Lat
Partner
088 – 500 95 85
Harold Strijker
Senior Belastingadviseur
088 – 500 95 51

En/of met onze partners…

Factor Bedrijfsovernames Trisolis
Factor Bedrijfsovernames Trisolis