Over Eshuis

Eshuis Accountants en Adviseurs – Per saldo persoonlijker

Wij zijn Eshuis Accountants en Adviseurs en wij hebben ons vanaf 1932 ontwikkeld tot een accountants- en adviesbureau van formaat! Van huis uit werken wij graag met feiten en cijfers. Wij weten echter als geen ander, door onze ruim 80 jaar ervaring, dat feiten en cijfers geen doel op zich zijn. Het bieden van inzicht in uw financiële, fiscale en organisatorische prestaties, dat is waar het om draait! Dit inzicht geeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke ambities en de strategie van uw organisatie te realiseren.

Uw vraag is ons vertrekpunt. De jarenlange ervaring van onze teams stelt ons in staat om in korte tijd complexe vraagstukken te doorgronden, aan te pakken én op te lossen. Dit geldt overigens niet alleen voor de wijze waarop wij invulling geven aan klantcontact, maar ook voor de manier waarop wij vormgeven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. En dat maakt ons per saldo persoonlijker!

Wilt u meer weten over Eshuis en over onze dienstverlening?

Neem dan contact met ons op….

Michel Roelofs
Partner
088 – 500 95 91
Michel Schaepers
Partner
088 – 500 95 92

Onze organisatie

Eshuis Accountants en Adviseurs adviseert organisaties in het midden- en kleinbedrijf, de non-profitsector en vrije beroepsbeoefenaren. Ons multidisciplinaire team bestaat uit:
– Accountants
– Belastingadviseurs
– Personeelsadviseurs
– Organisatieadviseurs

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikt u over een vaste contactpersoon in de rol van accountmanager. Onze accountmanager is volledig op de hoogte van wat er zich afspeelt binnen uw organisatie en zorgt voor een snelle en adequate beantwoording van uw vragen!

Onze cultuurwaarden

Eshuis Accountants en Adviseurs staat voor:

Vertrouwen en respect
Dit vraagt niet alleen van ons, maar ook van u om open en eerlijke feedback. Zo helpen we elkaar te groeien en grenzen te verleggen.
Persoonlijke groei en grenzen verleggen
Wij investeren in professionaliteit, zodat wij u kunnen adviseren op basis van actuele kennis en ontwikkelingen.
Gedrevenheid en plezier in ons werk
Onze passie voor ons vak maakt ons ambitieus. Wij stellen hoge eisen aan onszelf. De meerwaarde daarvan merkt u in de praktijk.
Nuchterheid en flair
Wij koesteren de nuchterheid van onze regio én dragen met flair uit dat wij een toonaangevende organisatie zijn in Oost-Nederland.

Onze ambitie

Wij willen (voor de regio) – op toegepaste wijze – een rol van ‘sociaaleconomisch baken’ invulling geven. Hiervoor bieden wij ondernemers professionele dienstverlening op gebied van accountancy, fiscaliteit, HRM- en organisatieontwikkeling. Wij helpen u om risico’s te onderkennen en te beheersen, en kansen te benutten, om zodoende als ondernemer in Twente succesvoller te kunnen ondernemen. Daarvoor zijn wij continu op de hoogte van ontwikkelingen bij onze klanten en de marktomstandigheden waaronder zij ondernemen.
Hoe wij dit nastreven:
– Wij werken snel, op tijd en onze prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.
– Onze processen zijn ‘lean’ en kennen een optimale IT-ondersteuning.
– Uw vraag is ons vertrekpunt. Onze medewerkers zijn adequaat opgeleid en weten uw verwachtingen te overtreffen!

MVO

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is een term die de laatste jaren door veel bedrijven gehanteerd wordt. Ook Eshuis is niet alleen bezig met haar eigen economische belangen, maar is zich tevens bewust van haar positie binnen de maatschappij. Dit zorgt ervoor dat wij op meerdere terreinen een bijdrage leveren aan de maatschappij die niet erop gericht is om economisch voordeel te behalen.

Zo begeleiden wij (startende) ondernemers bij vraagstukken op gebied van accountancy, fiscaliteit en organisatie advies. Dit doen wij in samenwerking met De Twentse Betekeniseconomie en De Groeimeesters.
Daarnaast vertaalt zich dit in het aanbieden van stageplaatsen voor studenten, het geven van presentaties op Hogescholen en het bezitten van een duurzaam kantoorpand.
Vanuit onze visie op MVO zijn wij transparant in onze strategische koers. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons impactverslag 2019.

Financiële ondersteuning
Op financieel gebied ondersteunen we diverse (sport)verenigingen waar medewerkers van Eshuis bij betrokken zijn. Ook dat is onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We stimuleren onze medewerkers om bestuursfuncties te gaan verrichten of om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan maatschappelijke organisaties. Ongeveer 30% van onze medewerkers bekleedt op dit moment zo’n functie. Hieronder vindt u enkele organisaties en verenigingen waar medewerkers van Eshuis bestuurlijk of als vrijwilliger bij betrokken zijn:

  • Voetbalvereniging Quick ’20
  • Volleybalvereniging Flash Stars
  • Wielerclub Tubbergen
  • Nederlandse Rode Kruis

Meer weten over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door Eshuis?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie.