Fysio Medisch Centrum Rijssen: Rineke Mantel-Mulder

“De grote betrokkenheid verdient een pluim”

Inmiddels al 30 jaar werkt Rineke Mantel-Mulder in de fysiotherapiepraktijk van haar man Arjo en Alide Oosthoek-Markvoort. Als bedrijfsmanager heeft ze veel contact met Eshuis Accountants en Adviseurs.
Al vanaf het begin zijn ze klant bij Eshuis en nog altijd is die samenwerking erg prettig en voelt het vertrouwd.
De vaste contactpersonen Judith Engbers en Michel Schaepers hebben hier natuurlijk een grote rol in. Beiden maken de slogan ‘Per saldo persoonlijker’ meer dan waar. “Hun alertheid en aandacht voor persoonlijke groei en het verleggen van grenzen komt in alles naar voren, maar zeker ook bij de verhuizing naar ons huidige onderkomen in dit verzamelgebouw, het Medisch Centrum Rijssen.”, vertelt Rineke.

Intensieve samenwerking
Een aantal jaar geleden werd deze samenwerking met Eshuis nog intensiever. Naast de ‘normale’ financiële ondersteuning stond Eshuis op als adviseur en klankbord. Rineke vertelt hierover: “Vanuit de lopende zaken als de loonadministratie en de financiële administratie hebben we tenminste jaarlijks een gesprek met Michel Schaepers, en van hieruit werd duidelijk dat we hem en Eshuis verder nodig hadden. Er speelde een ingewikkelde kwestie met veel onzekerheden. Michel en zijn collega’s gaven ons het vertrouwen dat we eruit zouden komen.” Eshuis kon de praktijk ondersteunen met advies. “Michel en zijn team hebben in die tijd grote betrokkenheid getoond, dat verdient een grote pluim. Altijd kregen we direct antwoord, en dat is erg fijn in zo’n onzekere tijd. Het gaf ons rust dat we wisten dat we het bij hem neer konden leggen en dat we erop konden vertrouwen dat er een oplossing kwam.”

Eenheid
Het feit dat er altijd iemand bereikbaar is om hen verder te helpen vindt Rineke bijzonder, zeker omdat tegenwoordig haast niemand fulltime werkt. “Als je belt zijn alle telefonistes altijd heel attent. Ze zoeken net zo lang tot ze iemand gevonden hebben die me verder kan helpen. Hier merk je dat de eenheid binnen Eshuis bepalend is voor de hele werkwijze. Het maakt niet uit wie je spreekt, of bij wie je binnenkomt, iedereen doet zijn of haar best om tot een antwoord of oplossing te komen.”

Ambities
Alide, Arjo en Rineke genieten van het werk, van de praktijk en kijken uit naar de toekomst. Wat betreft de ambities voor de praktijk laten ze het aan de nieuwe garde, want nu werken ze vooral toe naar overname van de praktijk. Binnen een paar jaar zal een nieuw team het stokje overnemen. Ook in deze transitie heeft Eshuis natuurlijk een rol van betekenis, een vast betrouwbaar klankbord met mensen die kennis van zaken hebben.

Meer informatie over Fysio Medisch Centrum Rijssen?
Rineke Mantel-Mulder
info@fysiomedischcentrumrijssen.nl
www.fysiomedischcentrumrijssen.nl

Mei 2018