Eshuis Academie

Welkom bij Eshuis Academie – Training gericht op de praktijk

Als professional moeten wij voldoen aan vakbekwaamheidseisen. Dit betekent dat we ons continu moeten blijven ontwikkelen (persoonlijk en vakinhoudelijk), zodat we onze basiskennis binnen ons vakgebied actueel houden.

De wereld verandert snel. Er komen steeds nieuwe en aangepaste technieken en methodieken bij. Regelgeving verandert daarbij ook en natuurlijk hebben we dan ook nog te maken met veranderden behoeftes van (potentiële) klanten. Allemaal legitieme redenen om regelmatig trainingen te doen en cursussen te volgen.

Eshuis Academie verzorgt verschillende cursussen en trainingen voor eigen medewerkers en belangstellenden van buiten onze organisatie. Eshuis is geaccrediteerd door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en kan indien relevant per training AA/RA/RE-punten verstrekken. Daarnaast levert de Eshuis Academie relevante trainingen voor ondernemers en individuele specialisten binnen de regio Oost-Nederland onder het motto ‘train de ondernemer om hem te helpen zijn/haar onderneming succesvoller te maken’.

Op onze speciale Eshuis Academie-website vindt u het volledige cursusaanbod van Eshuis Academie.

Ons actuele cursusaanbod
We hebben momenteel jammer genoeg geen cursussen gepland staan.