Branche in Zicht

Visierapport ‘2020 in Zicht’
De verwachtingen van het mkb voor 2020 zijn zeer positief. Bent u benieuwd naar de impact van de verwachtingen en de cijfers in uw branche? Bekijk dan de jubileumeditie van het visierapport ‘2020 in Zicht’, met de nieuwste financiële verwachtingen van het mkb voor het jaar 2020. De uitkomsten zijn gebaseerd op Branche in Zicht (BiZ) – de benchmarkdatabase van accountantsorganisatie SRA met 260.000 jaarrekeningen – en onze Mkb-branchescan, een online-sentimentanalyse voor ondernemers.
Klik hier voor meer informatie.


Specifieke informatie over uw branche vindt u hier:

Retail
Horeca
Zorg, welzijn en medici
Bouw
Industrie en techniek
Logistiek en automotive
Zakelijke dienstverlening

Presteert u beter dan uw concurrenten? Bent u winstgevender?
U vraagt zich dit als ondernemer vast wel eens af en u probeert dat natuurlijk wel een beetje in te schatten. Dit is ook terecht aangezien dit iets zegt over de koers die u vaart met uw onderneming. Wist u dat wij u daar bij kunnen helpen en kunnen voorzien van branche-informatie over uw eigen branche?

Daarom maken wij gebruik van Branche in Zicht (BiZ), een platform met benchmarkinformatie over diverse specifieke branches. Hierbij nemen wij uw cijfers in vergelijking met de benchmarkgegevens als uitgangspunt, maar nog belangrijker wij bespreken op basis daarvan graag uw en onze visie op de toekomst en de trends en ontwikkelingen die wij in uw branche signaleren. Zo komen wij samen verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Heeft u vragen over deze rapporten of wilt u meer weten over het toepassen van benchmarkinformatie binnen uw onderneming? Neem dan contact op met onze Branche in Zicht-specialisten Joyce Frongink of Ralph Steinebach.

 

Joyce Frongink
Accountmanager
088 – 500 95 64
Ralph Steinebach
Accountmanager
088 – 500 96 24