Branche in Zicht

Innovatie en verduurzaming maken voor MKB in 2019 het verschil!

Doordat wij als Eshuis deelnemen aan de ‘SRA Branche in Zicht’, een landelijk benchmarkplatform met meer dan 130.000 jaarrekeningen, zijn wij in staat om u van actuele branche-informatie te kunnen voorzien. Daarnaast zijn tevens de verwachtingen van de ondernemers voor 2019 in beeld gebracht.

Als adviseur helpen wij u graag om (nog) succesvoller te ondernemen, door voor u in kaart te brengen hoe u presenteert ten opzichte van uw concurrent in de regio. Bekijk het SRA sectorrapport ‘Branches in Zicht 2019’ voor inzicht in hoe uw branche en regio ervoor staan (op basis van cijfers van boekjaar 2018) en bekijk het SRA-sectorrapport ‘2019 in Zicht’ om kennis te nemen van de verwachtingen voor 2019 van Nederlandse ondernemingen in het algemeen en uw branche in het bijzonder.

Klik hier om het rapport “BiZ-visierapport ‘2020 in Zicht’” te lezen…

Klik hier om het rapport “2019 in Zicht” te lezen…

Klik hier om het rapport “Branches in Zicht 2019” te lezen…

Specifieke informatie over uw branche vindt u hier:

Retail
Horeca
Zorg, welzijn en medici
Bouw
Industrie en techniek
Logistiek en automotive
Zakelijke dienstverlening

Presteert u beter dan uw concurrenten? Bent u winstgevender?
U vraagt zich dit als ondernemer vast wel eens af en u probeert dat natuurlijk wel een beetje in te schatten. Dit is ook terecht aangezien dit iets zegt over de koers die u vaart met uw onderneming. Wist u dat wij u daar bij kunnen helpen en kunnen voorzien van branche-informatie over uw eigen branche?

Daarom maken wij gebruik van Branche in Zicht (BiZ), een platform met benchmarkinformatie over diverse specifieke branches. Hierbij nemen wij uw cijfers in vergelijking met de benchmarkgegevens als uitgangspunt, maar nog belangrijker wij bespreken op basis daarvan graag uw en onze visie op de toekomst en de trends en ontwikkelingen die wij in uw branche signaleren. Zo komen wij samen verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Heeft u vragen over deze rapporten of wilt u meer weten over het toepassen van benchmarkinformatie binnen uw onderneming? Neem dan contact op met onze Branche in Zicht-specialisten Joyce Frongink of Ralph Steinebach.

 

Joyce Frongink
Accountmanager
088 – 500 95 64
Ralph Steinebach
Controleleider
088 – 500 96 24