Branche in Zicht

De verwachtingen van ondernemers voor 2017 zijn positief!

Doordat wij als Eshuis deelnemen aan de ‘SRA-Branche in Zicht, een landelijk benchmarkplatform met 130.000 jaarrekeningen, zijn wij instaat om u van actuele branche-informatie te kunnen voorzien.

Als uw adviseur helpen wij u graag om (nog) succesvoller te ondernemen, door voor u in kaart te brengen hoe uw presteert ten opzichte van uw concurrent in de regio.
Bekijk het SRA-sectorrapport ‘Branches in Zicht 2017’ om te zien hoe uw branche en regio ervoor staat.
Klik hier om het rapport te lezen…

Specifieke informatie over uw branche vindt u hier:

Retail
Horeca
Zorg, welzijn en medici
Bouw
Industrie en techniek
Automotive
Zakelijke dienstverlening

Presteert u beter dan uw concurrenten? Bent u winstgevender?
U vraagt zich dit als ondernemer vast wel eens af en u probeert dat natuurlijk wel een beetje in te schatten. Dit is ook terecht aangezien dit iets zegt over de koers die u vaart met uw onderneming. Wist u dat wij u daar bij kunnen helpen en kunnen voorzien van branche-informatie over uw eigen branche?

Daarom maken wij gebruik van Branche in Zicht (BiZ), een platform met benchmarkinformatie over diverse specifieke branches. Hierbij nemen wij uw cijfers in vergelijking met de benchmarkgegevens als uitgangspunt, maar nog belangrijker wij bespreken op basis daarvan graag uw en onze visie op de toekomst en de trends en ontwikkelingen die wij in uw branche signaleren. Zo komen wij samen verder!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Heeft u vragen over deze rapporten of wilt u meer weten over het toepassen van benchmarkinformatie binnen uw onderneming? Neem dan contact op met onze Branche in Zicht-specialisten Joyce Frongink of Ralph Steinebach.

 

Joyce Frongink
Accountmanager

088 – 500 95 64

Ralph Steinebach
Organisatieadviseur
Rendement en Strategie
088 – 500 96 24