Personeelsdiensten en -advies

Salarisverwerking en Personeelsadministratie

Met onze professionele software zorgen wij niet alleen voor een perfecte salarisverwerking, maar ook voor een effectief en efficiënt ingerichte personeelsadministratie. Onze brancheteams staan iedere werkdag voor u klaar. Uw personeels- en salarisadministratie kunt u altijd, overal en veilig voeren en muteren met Eshuis Salaris Online.
Klik hier voor meer informatie.

Arbeidsrecht

Onze juristen en personeelsadviseurs denken proactief met u mee over alle arbeidsrechtelijke zaken die spelen binnen uw onderneming. Een greep uit veelvoorkomende vraagstukken: arbeidsvoorwaarden, beloning, interpretatie cao, transitievergoeding, concurrentiebeding, sociale zekerheid, loonbelasting, werkkostenregeling, pensioen, ziekte, opbouw personeelsdossier, etc. Het opstellen van een juridisch waterdicht document (zoals een arbeidsovereenkomst) vereist de nodige expertise, waarvoor u bij Eshuis aan het juiste adres bent.

Soms ontstaat er een geschil met een werknemer, bijvoorbeeld over de hoogte van het salaris. Wij helpen u het geschil op te lossen, zodat u op goede voet met de werknemer verder kunt.

Grensoverschrijdend arbeidsrecht

Ondernemen in Duitsland; veel nieuwe kansen, maar er komt ook het één en ander bij kijken! Denk aan het in dienst nemen van Duitse werknemers, vraagstukken op het gebied van sociale zekerheid of een salary-split. Onze adviseurs, met een uitstekende kennis van de Duitse taal, begeleiden u graag bij uw zaken over de grens.

Ontslagrecht

Ziet u zich onverhoopt genoodzaakt afscheid te nemen van één of meerdere werknemers? Wij staan u met raad en daad bij in ontslagzaken. Onze juristen en personeelsadviseurs beschikken over een ruime ervaring op het gebied van bedrijfseconomische en bedrijfsorganisatorische reorganisaties, ontslag op staande voet en de beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden. Uiteraard kunnen wij u ook van dienst zijn bij ontslag wegens disfunctioneren of een verstoorde arbeidsverhouding.

Strategische personeelsplanning

De juiste man of vrouw op de juiste plek draagt bij aan de realisatie van uw strategie. Onze aanpak geeft u inzicht in hoeverre uw huidige personele bezetting aansluit bij uw strategische koers en welke acties kunnen worden uitgezet om mogelijke verschillen te overbruggen.

MKB P&O-adviesabonnement en ‘uw eigen P&O-er’

Het MKB P&O-adviesabonnement van Eshuis ontzorgt ondernemers door ondersteuning en advisering met betrekking tot P&O gerelateerde vraagstukken. Wij hebben de expertise in huis om u in de volle breedte van het P&O vakgebied te kunnen adviseren. Naast het MKB P&O-adviesabonnement kunnen wij gedurende een langere periode optreden als ‘uw eigen P&O-er’. Een senior P&O-adviseur van Eshuis kan een specifiek P&O-project voor u oppakken of P&O-werkzaamheden voor u verrichten, bijvoorbeeld één of meerdere dagen of dagdelen per maand (indien gewenst bij u op locatie).
Wilt u hier meer over weten, klik dan hier voor meer informatie.

Gratis praktische P&O-scan

Wij gaan graag het gesprek met u aan over uw P&O organisatie en over uw wensen en ambities op P&O gebied. Om ons gesprek goed voor te bereiden bieden wij gratis een praktische P&O-scan aan. Heeft u hierin interesse, neemt u dan contact met op één van onze onderstaande adviseurs.

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Corine de Hoog
Manager Personeelsdiensten

088 – 500 95 25

Mirjam Struijk-Doornweerd
Adviseur
Arbeids- en ontslagrecht
088 – 500 95 86
André Huisjes
Consultant HR & Salaris

088 – 500 95 13