Uw financiële administraties

Online uw financiële administratie voeren…
Altijd en overal inzicht in uw financiële gegevens en profiteren van de mogelijkheden van het sneller en geautomatiseerd invoeren van facturen en bankafschriften? Met online boekhouden via Eshuis slaat u een belangrijke slag op het gebied van efficiënt boekhouden. Werk alleen of samen met uw accountant in uw administratie of laat ons meekijken naar de door u ingevoerde administratieve gegevens. Zo hebben we te allen tijde gezamenlijk inzicht in de financiële situatie van dit moment. Ook het verwerken van mutaties in ons salarispakket kunt u via ons online verrichten.

Geautomatiseerde verwerking
Het voeren van de administratie is voor veel ondernemers niet de meest prettige bezigheid. Uitbesteden kan, maar meestal wilt u niet direct geconfronteerd worden met extra kosten. Gelukkig levert online boekhouden u flink wat tijds- en kostenbesparing op. Veel gegevens worden namelijk automatisch verwerkt in uw online boekhoudpakket. U moet dan bijvoorbeeld denken aan het importeren van verkoopfacturen, het inlezen van elektronische bankafschriften en het automatisch coderen van ingescande inkoopfacturen.

Meerdere online boekhoudpakketten
Er zijn een aantal online boekhoudsystemen op de markt en wij kunnen uiteraard met elk pakket uit de voeten. Werk online in uw eigen administratie met behulp van uw eigen inloggegevens. Al uw gegevens worden veilig bewaard en opgeslagen op de servers van de betreffende softwareleverancier, dus u hoeft niet bang te zijn dat derden bij uw gegevens kunnen. Een medewerker van Eshuis kan (als u dat wilt) meekijken in uw administratie en waar nodig ook boekingen verrichten, zodat u in de toekomst effectiever met ons zult samenwerken.

Wij werken onder meer met:

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Maarten van Setten
Financieel Analist
088 – 500 95 61