Belastingadvies

Inkomstenbelasting/loonbelasting

Winst uit een eenmanszaak, loon als DGA uit uw besloten vennootschap, een eigen woning kopen of verkopen, ingrijpende life events, de inkomstenbelasting is in elke situatie weer anders.
Het is ons doel om uw persoonlijke fiscale positie te optimaliseren.

Daarbij verzorgen wij ook voor u de aangiften inkomstenbelasting en loonbelasting. Onze belastingadviseurs helpen u het maximale uit uw aangifte te halen!

Vennootschapsbelasting

Of het nu gaat om de innovatiebox, de deelnemingsvrijstelling, het aangaan of verbreken van een fiscale eenheid, het opzetten van bedrijfsstructuren met behulp van fusie- en splitsingsfaciliteiten,
ons team belastingadviseurs houdt de relevante regelgeving scherp in de gaten en staat u in dit proces graag terzijde.

Tevens verzorgen wij voor u de aangiften vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Wij zien de belastingaangifte niet als het sluitstuk van het afgelopen belastingjaar. Onze ervaring leert, dat zelfs bij het opstellen van de aangifte nog mooie, fiscale voordelen te behalen zijn!

Omzetbelasting

Wij vertalen de complexiteit van nationale en internationale btw-regelgeving naar uw situatie. Wij beoordelen de BTW-technische aspecten van uw bedrijf, voeren eventueel een btw-scan uit en verzorgen indien gewenst uw btw-aangifte.

Pensioenen

Onze geïntegreerde kijk op pensioenen stelt ons in staat om ieder pensioen op de juiste wijze vorm te geven. Of u nu kleine zelfstandige of DGA bent, u kunt later onbezorgd genieten. En dat is een geruststellende gedachte.

Estate planning

Heeft u uw nalatenschap goed geregeld? Maakt u daarbij voor uw onderneming optimaal gebruik van de bedrijfsopvolgingsmogelijkheden in de Successiewet? Eshuis levert maatwerk, met oog voor uw financiële wensen, uw persoonlijke situatie en de normen en waarden die u belangrijk vindt bij de overgang en verdeling van uw vermogen.

Tevens verzorgen wij voor u de aangiften schenk- en erfbelasting.

Internationaal

Met onze samenwerking binnen Prime Global beschikken wij over een netwerk van professionals in diverse landen, die u verder kunnen helpen als u fiscale hulp nodig heeft in het buitenland.
Maar ook wat betreft zaken doen direct over de grens bij onze Duitse buren hebben wij kennis en contacten om u snel en adequaat voor te helpen.

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Ruud Scholte Lubberink
Partner
088 – 500 96 29
Harold Strijker
Senior Belastingadviseur
088 – 500 95 51
Tom Deursen
Belastingadviseur
088 – 500 96 39