De Eshuis branchenieuwsbrief Bouw december 2019 is uit!

Door een grote vraag aan nieuwbouw en verduurzaming van woningen en bedrijfspanden, staat de bouwsector voor grote uitdagingen. Enerzijds is het belangrijk om de bouwproductie te verhogen, maar zijn de beschikbare bouwlocaties beperkt. Anderzijds zorgen hoge prijzen voor bouwmaterialen en de krapte op de arbeidsmarkt voor belemmeringen. Daarnaast zal de bouwsector de verduurzaming van de bestaande vastgoedvoorraad en de energietransitie verder in gang moeten gaan zetten en hebben de recente regelgeving omtrent stikstof en PFAS inmiddels al grote gevolgen voor bouwprojecten.

Ondanks alle ontwikkelingen en uitdagingen draagt de bouwsector nog steeds bij aan de economische groei en zijn er nog volop kansen te pakken. In deze nieuwsbrief zullen wij ingaan op een aantal fiscale onderwerpen die spelen in de bouwsector.

Klik hier om de Eshuis branchenieuwsbrief Bouw december 2019 te downloaden.

Indien u na het doorlezen van de branchenieuwsbrief vragen heeft of u wilt graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met Joep Korf, fiscalist van het brancheteam Bouw van Eshuis Accountants en Adviseurs op 088 – 500 95 00 of via info@eshuis.com.

Meer informatie over ons brancheteam Bouw vindt u hier.