Industrie en techniek

Twente kent een rijke historie aan industriële en technische bedrijven. Eshuis onderkent de kracht en toekomstbestendigheid van deze sector, mits automatisering en robotisering, oftewel een Smart Industry, hierin een belangrijke rol gaan spelen.
Samen met onze specialisten en samenwerkende partners kunnen wij u uitstekend ondersteunen op het gebied van innovatie, financiering, fiscaliteit, subsidies en organisatieadvies.

Nieuwsbrief brancheteam Industrie en techniek
Als brancheteam willen wij u graag op de hoogte houden van de trends en ontwikkelingen in uw branche. Hiervoor brengen wij periodiek onze nieuwsbrieven uit.
Zie voor de reeds uitgebrachte nieuwsbrieven de links hieronder:
Nieuwsbrief brancheteam Industrie en techniek – augustus 2020
Nieuwsbrief brancheteam Industrie en techniek – maart 2020

Verwachtingen 2019

Benieuwd naar de verwachtingen voor 2019? Klik hier voor het actueelste “SRA BiZ 2019 in Zicht” rapport op onze Branche in Zicht-pagina. Tevens treft u hier de nieuwste factsheet aan met specifieke informatie en kengetallen..
Benieuwd hoe u presteert ten opzicht van de branche?
Wat is uw visie? Waar staat u over een aantal jaren? Groei, verkoop, interne focus op de mensen en processen of investeren in robotisering en automatisering?

Wij adviseren u hierover graag.

Innovatie

De maatschappij verandert in snel tempo. Innovaties spelen hierin een grote rol en zijn voor veel ondernemingen van levensbelang. Hoe gaat u dit financieren? Eshuis Accountants en Adviseurs heeft veel expertise op dit gebied. Maakt u optimaal gebruik van bijvoorbeeld de innovatiebox of andere fiscaliteiten? Is uw innovatiestrategie geoptimaliseerd en passend bij de organisatie?

Personeel

Technisch en goed opgeleid personeel is schaars op dit moment. Wat is er nodig om de juiste medewerkers te vinden, boeien en te behouden? Wij denken graag mee op het gebied van arbeidsvoorwaarden, regelementen, flexibele schil en strategisch HR. Hoe ziet uw medewerker van de toekomst eruit? Welke vaardigheden en competenties zijn hier voor nodig?
Wij dagen u graag uit om samen met onze specialisten uw vragen op te lossen, kansen te benutten en risico’s te verkleinen!.

Neem voor meer informatie contact met ons op…

 

Rik Bakker
Partner
088 – 500 95 47